Bestelling en betalingsvoorwaarden


Onze winkel biedt verschillende veilige betaalmethoden aan via onze bankpartners hieronder vermeld:

- BNP PARIBAS Bank
- CIC Bank
- Stripe betaling

Bij een beveiligde betaling worden uw creditcardnummer, vervaldatum en beveiligingscode tijdens de overdracht versleuteld om u te beschermen en ervoor te zorgen dat geen gegevens onversleuteld via internet worden verzonden. Deze informatie wordt niet geregistreerd of opgeslagen in onze systemen, dus ons bedrijf heeft geen toegang tot deze gegevens.

Om online transacties verder te beveiligen, wordt tweefactorauthenticatie steeds gebruikelijker bij het betalen met een creditcard bij het valideren van een bestelling. Sinds 12 juni 2021 zijn al onze betalingen onderworpen aan tweefactorauthenticatie, ook bekend als sterke authenticatie.

In deze winkel zijn er twee betaalmethoden beschikbaar:

- Per creditcard (VISA, MASTERCARD, AMERICAN EXPRESS)

- Per bankoverschrijving

In geval van betaling per creditcard:

wordt de bestelling direct gevalideerd. U ontvangt een e-mail met een bevestiging van de transactie met alle bestelgegevens, inclusief het door u opgegeven afleveradres. U wordt per e-mail op de hoogte gebracht van de verzending (meestal binnen enkele uren tijdens werkdagen) met een track-en-tracelink om de status van uw bestelling in realtime te volgen.

In geval van betaling per bankoverschrijving:

Een orderbevestiging wordt per e-mail naar u verzonden met de betalingsinformatie (IBAN) zodat u de overschrijving naar onze zakelijke bankrekening kunt doen. De bestelling wordt voorbereid en is klaar voor verzending zodra uw overschrijving is ontvangen (meestal binnen 24 tot 48 uur). Na ontvangst van uw overschrijving ontvangt u een verzendingsmelding met een track-en-tracelink om de status van uw bestelling in realtime te volgen.

Goed om te weten:

U hoeft geen gebruikersaccount aan te maken om een bestelling te plaatsen. U kunt dit als gast doen door het wachtwoordveld in het bestelformulier leeg te laten. De meldingen en pakkettenvolgopties zijn dezelfde als bij een gebruikersaccount.

Neem bij vragen gerust contact op met het e-mailadres van onze klantenservice onderaan deze pagina, zodat we u kunnen helpen.